Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... tak jak si s tem asi tak poradí ?,- borec to vodskáče se vším všudy a Rada OSN vyhlásí rezoluci v pořadí  č.125 486, že nemáme středověkým kulturám do čeho kecat, protože porušování lidských práv kdekoliv na světě má v gesci USA a je plně na nich rozhodnout se zda je to demokratické či nikoliv !

0 0
možnosti
MK

Když dva dělají totéž, není to totéž . O správnosti rozhoduje mezinárodní arbitr, který má k dispozici OSN, různé nevládní organizace (které nám chtějí vládnout;-D) a dnes i  vládnoucí evropské politiky (neb politická korektnost je nad zájmy vlastních zemí). Jo a taky vydává různé zprávy o dodržovaní lidských práv ve světě,  aniž by třeba věděl, kde země nedodržující lidská práva dle jejich názoru leží, natož, aby je třeba navštívilRv Neb on má vždy pravdu (Hádejte, kdo to je. Nápověda: nejedná se o moji manželku;-D)

0 0
možnosti
JC

Když se arbitrem lidských práv stávají Saudové, stává se sama lidskost pouhým zrcadlem pekla.

2 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2329x
"K vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama" - Edmund Burke. Bohužel, jak pravdivé.

Mnohokrát mě život srazil až na dno, a přesto se vždycky snažím povstat znovu. Spoléhám především sám na sebe. Pozoruji svět kolem sebe a občas mě to nutí vyjádřit se. Kromě toho píšu pohádky pro děti ( www.kocour-bonifac.cz), protože si říkám, že aspoň děti by ještě měly věřit, že svět je v pořádku.

Více o mně: http://1jv.cz/antarktida/

Seznam rubrik