Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VT

V dobe,kdy máme internet,se pokousí manipulovat a jeste tuto lez obhajují.Jasne,my volici jsme pouze proto,aby jsme ji dali hlas.Verte,ze ten svůj budu vázit a budu volit dl svého úsudku.A poslanecké náhrady,oni si za ne kupují prece byty a vy byste chtel,aby je utráceli tak hloupe.Není prece lepsí si zaplatit firmu,která mi dodá zádaný výsledek?

Jen se divím,kolik máme reditelů různých neziskovek,kterí v rámci zázitkové turistiky neustále monitorují veskeré dení.Nebylo by jednodussí si precíst tyto informace na netu,nebo si je vzájemne sdelovat?No ruku na srdce,zase by to nebyl takový job.....Rv

1 0
možnosti
PB

..... dopravní nehoda proběhla v takovým kalupu, že si žádná z obětí tragické události ani neuvědomila, že může skonat. Abychom nejitřili emoce diváků můžeme potvrdit, že nikdo z nich netrpěl !,- ......two, a pré je ten jantar z Brna?!

0 0
možnosti
Foto

Pan senátor Papoušek je typickou osobností, která má problémy porozumět dnešnímu světu. Jak tomu reálnému, tak tomu mediálnímu. To by nebylo tak špatné, takových existuje mezi námi více než dost. Prekérní je však skutečnost, že mu to přesto stačilo na zvolení do politické funkce, což je ale zase více jak logické, protože se tím dostal do společnosti sobě rovných. Tedy těch, kteří ze zásady rozhodují o věcech, kterým nerozumí. Je jen otázkou času, zda to občanům dojde. Já osobně jsem dost pesimistický. Lidé milují katastrofy. V bláhové naději, že vždy postihnou ty druhé.

6 0
možnosti
JC

Máte pravdu a úplně jste mi zkazil víkend.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS