Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

V parlamentu inkluze funguje. Jeden hloupější než druhý,

3 0
možnosti
IM

I83v35a96n 57M43i24n35á26ř

25. 2. 2016 22:17

Katastrofální důsledky inkluze pro - hendikepované - mohou tyto děti snadno připravit i o poslední zbytky sebevědomí ... které ještě měly !!!

2 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že podstatné je v té definici o inkluzi ta věta.... pokud je na ni připravena.

3 0
možnosti
JP

Copak jsme nedokázali Evropskou komisi přesvědčit o tom, že vznik zvláštních škol byl pro vzdělávání těžko vzdělavatelných a nevzdělavatelných ohromný pokrok? Dostali šanci. Zařazením do normálních škol ji ale seberou všem ostatním. Jestlipak na to jednání přinesli třídní knihy stěžovatelů s tím, jestli do školy chodili nebo se flákali za školou. Poněkud směšné, když si uvědomíme, že v ČR projde školou cca 98% populace, zatímco třeba ve Francii na 30% Romů do školy nikdy nechodilo, protože je tam rodiče neposílali. Tím už se okolní státy nechlubí, to je jen "malý problém".

3 0
možnosti
PP

P84a42v75e80l 32P97u36š

25. 2. 2016 15:11

Máte pravdu tam bují ZIKA!!!

1 0
možnosti
RF

Děkuji za příspěvky do diskuze. Pane Bartoši, pokud máte pravdu a já bohužel nemůžu vyloučit, že ji máte, pak nás asi nečeká žádná skvělá budoucnost. Já sám jsem dlouho zásadně tvrdil, že různé konspirační teorie o ovládání světa několika mocnými jedinci jsou nesmysl, ale když dnes vidím, co se kolem nás děje a jak jsme neustále masírováni oficiální propagandou, že jsme jen hloupí a ničemu nerozumíme, začínám si myslet, že jsem se asi hodně mýlil......

3 0
možnosti
DB

Píšete o propadu kvality výuky. A máte pravdu. jenže ten propad kvality výuky je chtěný a plánovaný. Jde o to, vytvořit průměrného, tedy vlastně dost hloupého člověka a dát možnost studovat ty nejlepší školy jen těm, kdo si to dokáží zaplatit a tím je automaticky připravit na vedoucí funkce, na které se s normální školou nedostane...je to příprava budoucí vládnoucí vrstvy....tím, že se zminimalizuje výuka těch ostatních....jak moudré od vládnoucí třídy....

Je to boj lidí na zámku s lidmi v podzámčí...je to systém vládnutí.....a toto je jeden z aspektů tohoto nového systému vládnutí...

Viz citát Trumpa....že miluje nevzdělané lidi...a pak už také víte odkud vítr vane

6 0
možnosti
Foto

Mne také zarazil výrok kandidáta Trumpa "že miluje nevzdělané lidi". Později jsem ale usoudil, že to byla pravda, vždyť na nevzdělaných lidech možná nejvíce zbohatl.

5 0
možnosti
HV

Inkluzi je potřeba zavést všude.

Příslušný podíl lidí podprůměrného intelektu je potřeba dostat i do Akademie věd, bez výtvarného talentu na Výtvarnou akademii.

Mezi politiky to potřeba zavádět není.

14 0
možnosti
IM

Mezi politiky inkluze už funguje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2329x
"K vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama" - Edmund Burke. Bohužel, jak pravdivé.

Mnohokrát mě život srazil až na dno, a přesto se vždycky snažím povstat znovu. Spoléhám především sám na sebe. Pozoruji svět kolem sebe a občas mě to nutí vyjádřit se. Kromě toho píšu pohádky pro děti ( www.kocour-bonifac.cz), protože si říkám, že aspoň děti by ještě měly věřit, že svět je v pořádku.

Více o mně: http://1jv.cz/antarktida/

Seznam rubrik