Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nedávno jsem četl, že pokud se muž cítí jako žena může jít na dámskou toaletu, jinak by to bylo diskriminační. Taktéž by pak i muži měli mít zakrytá prsa z úplně stejného principu. Pokud chceme pokutovat ženu za odkrytá prsa, tak stejná pokuta by měla postihnout i muže.

0 0
možnosti

Nahota či míra oblečenosti by měl být každého soukromý problém nebo soukromá výhoda. Přimlouvám se za toleranci přirozenosti. Společnost je prolezlá pokrytectvím, a to nejen v otázce nahoty. Jsou o hodně horší jevy, které jsme nuceni z různých důvodů přetrpět. Ale nechci odbíhat od tématu. ;-)

0 0
možnosti

Souhlasím s Vámi R^ I když, někdy je pohled na ženské poprsí spíše utrpení...ale mám možnost se otočit a třeba koukat na pěkný pánský zadek, že? ;-);-D

1 0
možnosti
Foto

Už vidím tu vyhlášku: "zakazuje se....blablabla....., vyjma kojení a bílých mokrých triček" :-):-)

3 0
možnosti

Ono je třeba rozlišovat. Taková 18i letá slečna nahoře bez, mi určitě nebude pohoršovat, ale nějaká 65i letá matrona by je opravdu mohla nechat raději schované ;-)

2 4
možnosti

J29a97n 47R52á55ž

2. 8. 2016 14:14

Neznám normálně orientovaného muže, který by se nějak pohoršoval nad odhalenými ňadry jakékoliv ženy.

To "pohoršování" obstarávají vždy ženy a je jen pokrytectvím, popripsde projevem zbabělosti, když nějaký muž se propůjčí k tomu, aby se podílel na všelijakých zákazech nahoty.

7 0
možnosti

Naprostý souhlas. Dobře napsané.

V opačném případě bysme se mohli dočkat zakrytí obrazů Naja, Maja:, apod.:-)))) v galeriích.....

Palec nahoru!

9 0
možnosti

Souhlasím a to nejen proto že bych chtěl na každém rohu vidět nahé prsa. Prostě z principu se má společnost obecně s nahotou problém....

Srovnání přístupu k násilí/nahota v tv - to mi mluvíte z duše. Film kde se objeví bradavka se musí vysílat po desáté hodině. Film kde se boří domy a zabíjí lidé se vysílat může ve dvě odpoledne - jediná podmínka je - ani kapka krve.

12 0
možnosti

... R^ ... prohlašuji, že mě tedy TÉŽ odhalená ženská ňadra ROZHODNĚ NEPOBUŘUJÍ:-).

10 0
možnosti

Souhlas, zejména s předposledním odstavcem. R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS