Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K výsledkům podobného průzkumu je třeba přistupovat obezřetně: migranti odpovídali zcela anonymně, nebo při přímé konfrontaci to, co podle nich chtěli tazatelé slyšet? Chcete-li získat azyl a další výhody, budete pravděpodobně vychvalovat politický systém hostitelské země.

1 0
možnosti

P32e98t59r 32S11k56á71c40e58l

16. 8. 2016 18:54

A tak to chodí v praxi - zadavatel průzkumu zaplatí cíl a agentura položí tak šikovně otázky, že všichni jsou spokojeni. Do 7.10.2016 nečtěte a neposlouchejte průzkumy, byť byly jakkoliv "exluzívní"!! Jde o manipulaci za peníze voličů, každý hlas je pro strany výhra v penězích.Zpřetrhejme řetěz toku peněz, všichni k volbám a volit zdravým rozumem.

Nenínic snadnějšího pomoci k nápravě. Jak?Ještěje čas to změnit. První a velmi důležitá starost každéhoobčana/voliče by měla být - nepropásnout den voleb. Všichni jítk volbám a dát hlas jen NEparlamentním stranám.

Výběrje možný, jsou slušné strany - Strana zdravého rozumu(http://www.stranazdravehorozumu.cz),Občané.cz aj.

1 0
možnosti

Celkem dobrý blog, ale měl bych k němu dvě věci: demokratický systém se silným vůdcem, který zachovává pořádek i za cenu násilí, přísně vzato protimluv není, byť je to asi trochu naivní představa. A nesouhlas s tím, aby gayové a lesby dávali svou sexuální orientaci veřejně najevo, je stoprocentně demokratický postoj (byť ho nesdílím).

0 0
možnosti

Socialismus může být různý. Demokratický nebo diktátorský. Může být s možností soukromého vlastnictví menších výrobních prostředků, či může být naprosto kolektivistický ve kterém nemají místo ani živnostníci. Může být nacionální nebo internacionální. Těch úhlů pohledů je vícero.

0 0
možnosti