Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak trochu hystercite, nejde o pohlavni styky a jejich kontrolu, jde o otceditete v manzelstvi. Milencu muze mit kazdy furu, ale ted jde jen o to nemanzelske dite.

1 0
možnosti

J27a51r85a 30R79a58n84k

1. 9. 2016 19:06

Zkousky DNA se zde delaji jiz dekady, jsou na to i "urcite" tv kanaly, kam se hlasi cvoci, kteri to dostanou zaplacene a kde se "na verejnosti" resi otcovstvi, tak dalece to snad v Nemecku nechteji a proc by mel nekdo v pripade pochybnosti platit jeste i po rozvodu za cizi dite, nekdy se k tomu rozhodne sam, ale je dobre mit patricny zakon, jen to nezvelicovat po svem.

0 0
možnosti

Přispíval jsem včera také, tak si dovolím ještě pár poznámek:

Pročetl jsem znovu diskuzi pod vaším blogem a na rozdíl od vás si nemyslím, že se vaši oponenti pohoršovali nad samotným faktem nevěry. Drtivá většina příspěvků se týkala objasnění situace, že se z nevěry narodí dítě, které žena podvodně vydává za dítě manželovo, nebo tím jiného muže "užene" ke svatbě. To už pak není jen věcí morálky ale i majetkové a finanční újmy. Pokud není otec známý, nelze nyní tuto újmu po nikom vymáhat. A to je vše, co má nový zákon řešit, logiku to podle mě má.

Na druhou stranu cítím, že je to další pokus některých lidí přenést zodpovědnost za vlastní život na státní moc. Nevím ... kdybych byl v roli toho, kdo má zákon tvořit, asi bych hodně váhal, jestli do toho jít.

0 0
možnosti

Proc na statni moc? Bez statni moci by bylo ticho po pesine. Vzdyt je to narizeni zezhora.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS