Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Občas i politik může mít pravdu. Je jen a jen záležitostí matky jak a s kým bude vychovávat své děti a financovat vše kolem. Jedním slovem odpovědnost, ale i svoboda volby.

4 2
možnosti

Svoboda volby? Co to znamená?

1 1
možnosti
Foto

H39a60n43a 84V81l30k85o14v69á

24. 4. 2017 15:16

Přiznávám, cítím se uražena. Čím dál více se cítím být urážena naším státem, protože jsem skutečnou samoživitelkou (bez "nepřiznaného" partnera) navíc jsem živnostnicí, takže podle našich politiků parazit par excellence... Nicméně od toho státu venkoncem nic nedostávám. Tak co jim sakra dává právo mne urážet?

2 0
možnosti
Foto

A čím vás kdo urazil?

0 1
možnosti

Pane Pavelko,

že je sociální systém zneužíván, o tom nepochybuji. Ale to jsem v mém příspěvku nekomentoval, proto jsem to zmínil. Na druhou stranu mnoho mých přátel žije s partnerkou a s dětmi jak říkáte na hromádce a nikdy žádné sociální příspěvky nepobírali. Jen prostě nepotřebují papír k tomu, aby se považovali za rodinu. Podotýkám, že já osobně jsem zastáncem manželství.

Přiznám se, že jsem nepochopil Vaši výtku, že se schovávám za ženské, ale přitom hlasuji pro chlapy, kteří nevědí, jak se má slušný chlap chovat. Myslím si o sobě opak. Chlap by měl být ochráncem rodiny, nemyslím tím ve stylu nějakého "macho", ale ve smyslu, že si své ženy nebo partnerky a dětí váží a miluje je. Myslím, že to jsem již vyjadřoval i ve svých dřívějších příspěvcích, takže nerozumím, jak jste dospěl k tomu, že zrovna já tyhle nezodpovědné muže podporuji.

1 0
možnosti

Pokud vidíte a je to správně přepsáno, pan Čunek neřeší jen ženy jak píšete:"Copak ten stát lidem říkal, s kým mají spát? Tímhle lidi stále více vychováváme k nezodpovědnosti. Pokud se žena špatně rozhodla, s kým mít dítě, musí nést následky"... Muže vychovává žena, která chce přece pro jejich děti pěkné místo na zemi, a ne psí knížku. Pořád se vymýšlejí úlevy a podpora lidem, kteří si chtějí žít hlavně po svém, padni komu padni. Viděl jste plakát desítky aktivistů proti Pochodu pro život v Praze 22.4.2017? "Orgasmus je víc než národ"!

Vám připadá, že Ti lidovci útočí na ženu. Jenže žena je obětí této svévolné civilizace. Pod záminkou ochrany ženy se provedly všechny ty pokrokové změny proti ženě včetně podpory nemravnosti bez závazků - tak jsou děti vychovávány a ani to ještě naší údajné civilizaci nestačí. Je třeba prosadit ještě daleko horší výchovu genderové lži, tak pokračuje náš národ na základě nejen Istanbulského protokolu. A jestli se Vám nelíbí ta jasná slova toho Zlínského hejtmana, tak napište svůj návrh proti mužům. Vy jste v tom totiž namočený tím, že se zdánlivě zastáváte žen - k zachování tohoto a ještě horšího socialistického nepořádku.

0 0
možnosti

A nemají ti pánové nakonec pravdu? Ještě generace mých rodičů se zajímala o to, čím je dceřin nápadník, jestli uživí rodinu, kde budou případně bydlet. Pokud neprošel jejich testem, tak dovedli být dost nepříjemní. Rodiče dost často dávali dceři něco do začátku a rozhodně by to neinvestovali do nějakého lumpa.

Pokud otec dítěte vydělává a něco vlastní, tak ho stát bez problému zkásne. k

Když se však jedná o nezaměstnatelného povaleče, gamblera či opilce, který nasekal děcek kudy chodil, tak to mají platit ostatní? Matka nenese vůbec žádnou odpovědnost? Kolikrát vidím takové samoživitelky, jak nakupují cigarety a vyhulují na lavičce. Dětem svačinu do školy nedají.

5 1
možnosti
Foto

Mají, ale říkat pravdu takhle bez přikrašlování se dnes moc nenosí.

5 0
možnosti

No, pánové se mají o svou lásku starat, při nejhorší zradě mají aspoň platit. Oni neplatí, tak se takovéto nesprávné jednání podpoří ještě placením alimentů za ty mizery chlapské.

Pane Forman, Vy píšete o Vašem neřešení nastavení sociálního systému, a tito politikové ho řeší. Jeho zneužívání je tak velké, že dnes podporuje mladé v životě na hromádce. Ty skutečné samoživitelky dnes odskáčou hnusné podvody žen s dětmi a partnery, kteří sají ze sociálního systému nespravedlivého ke slušným rodinám.

Jinak Vaše psaní považuji za typické schovávání se chlapa za ženské. Vy se jakoby zastáváte žen, ve skutečnosti hlasujete pro ty sprosté chlapy co nevědí, jak má slušný člověk žít. A že jsou některé ženy méně nadané a takové jednání ke svému neštěstí připouští? No a kolikrát se mladí lidé třeba ve škole ne televici či kde dozvěděli, že konzumace manželství patří jen osobám, které se milují a jsou schopné nést odpovědnost?

1 0
možnosti

Problém vidím v tom, že tento stát považuje matky samoživitelky za něco normálního a podporuje je, aniž by řešil příčinu tohoto stavu. A pokud někdo upozorní na to, že matka s dítětem není úplná rodina, hned je oheň na střeše (se zbláznil, ten Bělobrádek, vychovávat dítě s chlapem?).

9 0
možnosti

čím vice dávek, tím vice zneužití a čím vice dani, tím vice korupčních afer

3 0
možnosti

Znám jednu, která žije s přítelem, ale na sociálce je vedena jako samoživitelka....

6 0
možnosti
Foto

R^ ,,Ženy jsou podle pánů Čunka a Bělobrádka zodpovědné za všechno. ..."Ač svým způsobem i jsou. Nestačili ony pány zastudit;-(

1 0
možnosti

Trochu vážně - Jak může dopadnout společnost, kde se 50% dětí rodí mimo manželství ? Neuvěřitelné číslo ... (V socialismu to bylo 5%). Trochu v legraci - Stále tvrdím, že role muže je cennější ! Je to jednoduché - nějaká matka se nalezne vždy ... :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS