Diskuse

Je skutečně možné, aby toto nebyla provokace?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Obavam se, ze o tom asi vedeli vsichni. Policiste jsou taky v klidu, jeden si stoji s helmou vedle atd. I jeden anarchista si jde stezovat nackovi/policajtovi, ze ma opravdovou dlazebku, ten mu rekne misto konfrotace, at vypadne;-D. Bylo to cele klidne.

Tady video s tajnym a jeho kamosema. Cas cca 1:20 a 3:50.

https://www.facebook.com/yngland/videos/1119286391437057/

1 0
možnosti
JS

Pokud se ukaze, ze to je pravda, tak znova jedeme v kolejich STB, jenze tentokrat pod taktovkou komisaru z Bruselu misto z Moskvy. Mladsi generace si takova svinstva nepamatuje, takze je mozno uspesne provozovat reprizu.

7 0
možnosti
AJ

jednoznacne naaranzovana akce, ale pochybuji ze Chovanec odstoupi. On i ostatni odpovedni budou mlzit, mlcet ... . A zamete se to pod koberec. A slunicka si budou myslet jaci ze to jsou hrdinove ...

6 0
možnosti
MK

Začínám chápat, proč má Konvička takový úspěch - my už prostě nemá žádné kritické myšlení, žádný zdravý úsudek, uvěříme naprosto všemu.

0 13
možnosti
AJ

?8-o

videl jsi to video ? Pokud ano, opravdu si myslis ze ta "bitka", byla koser ???

6 0
možnosti
VC

Z filmu jasně vyplývá, že i uniformovaní policajti byli do této akce zasvědceni. Podívejte se na na chování policistů s kamerami na přilbách u motorek. Z jejich velmi dobré nálady je zřejmé, že velice dobře baví.

9 0
možnosti
PM

Jako nejzásadnější tam vidím, interakci mezi "zakuklenci" a tím objektem v majetku ministerstva vnitra.

14 0
možnosti
MR

take me to napadlo, i kdyz jsem video nevidel. To je bezna praxe v Evrope. I kdyz vidim pochodovat Pegidu, a nejen v Nemecku, tak se kamery zameri na holohlavce s tetovani v prvni rade, ale jine nezavisle zdroje ukazuji cely dav, a vesmes normalni lide.

Kdyz v Cesku protestovali proti romske kriminalite a uredni liknavosti s tim neco delat, tak tam poslali take "nacky".

A mimoto, ty zapalne lahve na nejakou pochybnou kliniku je takove trochu ne - ceske.

19 0
možnosti
MT

Já bych to za každou cenu nespojoval. Policejní provokatéři? U nás nic nového, nemám problém věřit že tam byli. Ale umím si přestavit i jiná vysvětlení. Otázka zní - Cui bono. Ale zápalný láhve jsou naprosto nadnárodní a nemusí s tím vůbec souviset.

2 0
možnosti