Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ti co žádají o rozšíření zbraní by si měli uvědomit, že když nově začne chodit třeba půl milionu lidí se zbraní, a jen zlomku z nich hrkne v bedně, bude tragédií mnohem víc

3 16
možnosti
JB

Tak nějak si nejsem jista, že by čechům, či slovákům běžně hrkalo v bedně. Už dnes je přece mezi lidmi - podle ministra Chovance - 300 000 zbraní. Vám se to zdá málo? A máme tady nějaké hrkání v bedně následové masakrem na denním pořádku? Asi nemáme to hrkání v genech.

10 0
možnosti

dřív se psalo u nás národnost česká, státní příslušnost československá - takže záleží na tom, jak se to uchopí

0 0
možnosti
VB

Po vzoru Afroameričani by se měl v rámci politické korektnosti používat výraz Indočeši.

11 0
možnosti
DB

Naprosto nechápu jak se vám může nezamlouvat slovo Čechoameričan......dítě má dva rodiče, je-li jeden z nich Čech a druhý Američan, pak je logicky nutné, že jejich potomek je a musí být ČECHOAMERIČAN..máte něco proti evoluční, biologické a lingvistické logice?

2 0
možnosti
VV

ČECHOAMERIČAN je podle mne nesmysl. Nebo mame take CECHOASIATY, CECHOAUSRALANY nebo CECHOAFRICANY a vlastne i CECHOEVROPANY.

1 0
možnosti
PJ

Svědkyně Lauretta pro CNN vypověděla v reportáži vysílané v den střelby v čase 22:02: “ Slyšela jsem něco jako alarm, bum, bum, bum ... A on pořád zabíjel děti. Nemohli udělat nic, děti seděly u jídla. Nemohly utéct. „Lauretta dále pokračovala: „Slyšela jsem Allahu Akbar, Allahu Akbar. Vím to, protože jsem také muslimka. Slyšela jsem to a jen jsem plakala.“

Jen abyste si náhodou nemysleli, že to má něco společného s islámem...;-D

9 1
možnosti
JR

J65a37r48a 50R11a81n40k

24. 7. 2016 22:18

Zajimave, ze to nebylo v nemeckych zpravach, tam vykrikoval, ze je Nemec a mel fake profil na FB, kde lakal na stejny den decka do McD, to je duvod, proc bylo nejvice mladych a byli mezi nimi i muslimove, citil se od detstvi sikanovan.

0 0
možnosti
JK

J75a65n 89K37v35a21p42i57l

24. 7. 2016 9:57

S většinou souhlasím ale ještě pro mne několik pochybností Jak je organizovaná policie v Německu i u nás, když jeden šílenec s ruční palnou zbraní střílí a zabíjí několik hodin, způsobí smrt mnoha lidí, absolutní zmatek a kolaps velkoměsta. A zprávy, vydávanými oficiálními zdroji - útočníci byli tři, použili dlouhé ruční automatické zbraně, jsou na útěku, zastaven provoz metra, městské dopravy, zákaz vycházet na ulici....... Nakonec je konstatováno, že měl pistoli a byl sám. Prostě něco je špatně. Nejsem odborník, ale taková reakce bezpečnostních složek je na jedné straně nedostatečná a na druhé přehnaná.

18 0
možnosti
RF

Souhlasím s Vámi. Akceschopnost policie v evropských státech je špatná, viz např. zásah policie v Norsku při akci Breivik, kdy se ukázalo, že policisté nejsou schopni zasáhnout, protože nemají "nafasované" zbraně a vrtulník k dispozici, aby se dostali na místo nebo policisté v Anglii (bobíci), kteří do služby zbranň vůbec nosit nesmí. Je to takové "papežské schizma", kdy se reakce veřejnosti (aspoň podle příspěvků v diskuzích) vždy kloní k extrému. V případě střelce v Uherském Brodě byla policie neschopná, protože nezasáhla hned, na druhé straně nedávné zastřelení dlužníka, který střílech po exekutorovi, opět vyvolalo reakci, že ho policie popravila a někteří z něj dělali mučedníka, protože byl v psychickém stresu.

4 0
možnosti
MK

Celkem obře napsáno,až na ten konec.Kdyby došlo k rozšíření zbraní ,Vy budete jezdit na kole s bouchačkou? Pujdete do kina s bouchačkou?V létě,30 stupňů půjdete do restaurce na karneval na koupák s bouchačkou? Asi ne.

2 1
možnosti
VB

Třeba na vycházky s rodinou budu chodit se zbraní. Kvůli psům. Nedávno slyším ječení ženské ze křa, myslel jsem, že ji tam snad někdo znásilňuje a to ona pouze ječela na psy, 2 velké potvory, co ji utekli.

Teď ji utekli 4 a strhli srnku, naštěstí to viděli myslivci, tak snad bude mít problém. Je ale tvrdohlavá, takhle to jde již 10 let.

0 0
možnosti
JS

Souhlasím s vámi, křečovitá snaha co nejdéle nepřiznávat zemi původu a náboženství islámských vrahů je až stupidní.

V Nice to např. nejdříve vypadalo, že vraždil nákladní automobil, potom to byl dlouho jen řidič a až po delší době muslim, kterého však obhajovali, že měl těžký život - opustila ho manželka, někoho zmlátil a dostal podmínku, prostě trpěl jako pes a tak musel zabít desítky lidí, aby se z té nespravedlnosti trochu odreagoval.

40 1
možnosti
RF

Děkuji za souhlas a pochopení toho, co jsem měl na mysli. Vypadá to, že ne všichni diskutující to vidí stejně.

4 2
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2329x
"K vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama" - Edmund Burke. Bohužel, jak pravdivé.

Mnohokrát mě život srazil až na dno, a přesto se vždycky snažím povstat znovu. Spoléhám především sám na sebe. Pozoruji svět kolem sebe a občas mě to nutí vyjádřit se. Kromě toho píšu pohádky pro děti ( www.kocour-bonifac.cz), protože si říkám, že aspoň děti by ještě měly věřit, že svět je v pořádku.

Více o mně: http://1jv.cz/antarktida/

Seznam rubrik